Uusi työ vauhdilla käyntiin

Työni Raamattuopistossa on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Tarkoitan vauhdilla lähinnä matkustusvauhtia. Tänään lennän Joensuuhun, josta jatkan Kontiolahteen. Tampereellakin on tullut käytyä ja Seinäjoella ja Parikkalassa ja Porissa jne. Kalenteri on täyttynyt aika pitkälle eteenpäin. Se tuntuu mukavalta. Juuri tällaista työtä haluankin tehdä, liikkua eri puolilla, seurakunnissa ja eri järjestöjen tilaisuuksissa ja olla mukana rohkaisemassa ihmisiä tutustumaan Raamattuun ja itseensä. Jostain syystä aika monia kutsuja tulee miestenpäiviin ja on kalenterissa yhdet naistenpäivätkin. Niihin vaimoni Pirkko on kuitenkin sopivampi esiintyjä. Hän käy kertomassa mm. Afrikan naisista.

Kristillisten järjestöjen työntekijöillä on yleensä kannatusrenkaat, niin myös Raamattuopistolla. Sitä kautta tuleva tuki on elintärkeää toiminnan jatkuvuudelle. Evankeliumi on ilmaista, mutta siihen liittyvä logistiikka maksaa. Jos haluat liittyä minun kannatusrenkaaseeni, ota yhteyttä opistolle osoitteeseen sirpa.makela (at)sro.fi

Useimmat tässä kotisivullani julkaistut artikkelit ovat sellaisia, joita kirjoitan Seurakuntalainen.fi -sivustolle. On pyydetty kirjoittamaan pari kertaa kuussa. Niitä voi kommentoida joko sinne tai tänne. Pari kirjakäsikirjoitustakin on tekeillä, mutta niistä myöhemmin.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s