Raamatun punainen lanka Hesassa

Ajattelin laittaa tähän yhden mainoksen. Kevätkauden kalenterini on ihan täysi, kuten osastosta Kotimaan matkat on nähtävissä. Nostan sieltä yhden tapahtuman esiin sen vuoksi, että se on mielestäni yksi tärkeimmistä.

Nimittäin RAAMATUN PUNAINEN LANKA -nimellä kulkevaa kurssia ei ole vähään aikaan pidetty Helsingissä. Edelliskerroilla vuosia sitten väkeä oli runsaasti ja sen jälkeen sitä on usein kysytty. Nyt Töölön seurakunnasta pyydettiin kurssia Temppeliaukion kirkkoon. Eipä voisi olla hienompaa paikkaa. Ja on vielä vanha kotikirkkonikin.

Raamattu käydään läpi kolmena tiistai-iltana, alkaen klo 18. Illat ovat 22.1., 29.1. ja 5.2.2013. Näkökulma on toisaalta historiallinen ja arkeologian näkökulmia avaava, toisaalta siinä seurataan Raamatun punaisinta lankaa, Kristusta Vanhassa ja Uudessa testamentissa. Sarjaan liittyy paljon kuvia Israelin raamatullisista kohteista sekä monistettu kurssimateriaali.

Jos haluat saada kokonaiskuvan Raamatusta kolmessa illassa, tule mukaan.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s