Raamattupäiviä ja raamatunopettajien koulutusta

Laitan tähän vähän infoa tämän syksyn raamattupäivistä ja ensi vuonna alkavasta raamatunopettajien kurssista. Tuo jälkimmäinen on kunnianhimoinen uusi avaus, johon toivotaan pappeja ja muita raamattukoulutustyötä tekeviä tai siihen aikovia. Kaikki tiedot löytyvät kotisivulta http://www.raamatunopetusakatemia.fi

TAMPEREELLA on syksyllä kaksi raamattukurssitapahtumaa: Harjun seurakunnassa 4.-5.10. aiheena on Tasapainoiseen uskoon ja Viinikan seurakunnassa 26.-28.10. opetan Danielin kirjaa.

POHJOIS-KARJALASSA on kolme tapahtumaa: Juuassa 26.-28.9. aiheena on Danielin kirja, Joensuussa 18.-19.10. Mika Pouke puhuu lehtimajanjuhlaan liittyvistä aiheista ja minä Vanhan testamentin historiallisesta taustasta ja Lieksassa 16.-18.11. perehdytään mm. Jeesuksen ajan maailmaan sekä luomisen ja tieteellisen maailmankuvan väliseen jännitteeseen.

HELSINGIN SEUDULLA on neljän illan sarja Myllypuron kirkossa 23.9., 7.10., 21.10. ja 11.11. Ekassa illassa luodaan katsaus Raamatun maailmaan arkeologian valossa ja seuraavissa katsotaan kuvien kanssa, mitä Jeesuksen elämän vaiheista todella tiedetään. Hakunilan kirkossa opetan Roomalaiskirjettä 17. ja 23.9. Temppeliaukion kirkossa on kolmen illan mielenkiintoinen sarja aiheesta Löydä itsesi Raamatusta. Illat ovat 2.10., 9.10. ja 16.10.

Lisäksi olen opetustehtävissä Heinolassa 12.-14.10., Harjavallassa 24.-25.11. ja Vihdissä 2.-4.12.

Jos näissä maisemissa liikut, tule mukaan!

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s