Sivusto rakenteilla

En tiedä, lukeeko kukaan vielä tätä sivua, sillä en ole mihinkään ilmoitellut tämän olemassaolosta. Pikapuoliin aion kuitenkin tehdä sen. Suomen uutiset pyörivät tällä hetkellä vaalien ja kimuranttien hallitusneuvottelujen ympärillä. Täällä Tansaniassa kaikki puhuvat Loliondon papasta, joka jakaa kupissa ihmelääkettä ja tuhannet ja taas tuhannet ihmiset jonottavat sitä saamaan. Jotkut lienevät parantuneet, mutta ainakin sata on jo kuollut kymmenien kilometrien ja monien päivien mittaisissa autojonoissa mutaisella pikkutiellä. Pappa on eläkkeellä oleva luterilainen pappi ja siksi jopa piispoja ja muita silmäätekeviä on käynyt katsomassa ihmettä.

Minun henkilökohtainen uutiseni on uuden kirjan ilmestyminen pari päivää sitten. Kirjoitin tansanialaisten teologien tarpeisiin viime vuonna kirjan Introduction to the Old Testament with African perspectives. Nyt ilmestyi Introduction to the New Testament with African perspectives. Molemmissa on muutamuia artikkeleita tansanialaisilta teologeilta. Koska täällä läheskään kaikki papit eivät lue englantia, kirjat on tarkoitus kääntää myös swhiliksi.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s