Kotisivu muotoutumassa

Tämä kotisivu on rakenteilla ja arvelin, ettei tätä kukaan vielä lue. Sitten huomasin, että Google tarjoaa tätä ensimmäisellä sivulla, jos haku tehdään nimelläni. Siispä on pääteltävä, että kuka tahansa voi syöksyä tätä sivua lukemaan milloin tahansa. Niinpä sitä on laitettava käyttökuntoon. Onhan täällä nytkin jo jotain materiaalia, osin siiretty aiemmasta, osin jo päivitettyäkin. Henkilötiedot, kirjaluettelo ja englanninkielinen lyhykäinen info on paikallaan ja ensi syksyn kotimaan matkaohjelmaa päivitellään sitä mukaa, kun kalenteriin tulee merkintöjä. Myöhemmin aion siirtää tänne enemmänkin kirjoittamiani juttuja, mm. Askelen palstan ja Uuden Tien kolumnit. Mietin, mahtaisiko tämä toimia jonkinlaisena bloginakin. Riippuu tietenkin siitä, lukeeko tätä kukaan. Tämä homma on samalla vähittäistä erotyöskentelyä Tansaniasta lähdön kanssa. Loppukesällä on tarkoitus kotiutua Suomeen.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kotisivu muotoutumassa

  1. Irmeli Anjalin sanoo:

    No lukeehan tietysti. Ja jatkossa yhä useampi. Sivuillasi on todella ajankohtaista ja upeaa tekstiä ja tietoa. Tervetulos takaisin koto-Suomeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s