Eurokriisi puhuttaa

Eurooppa tuntuu olevan kriisissä. Ei sitä tosin huomaa muualta kuin mediasta, mutta sieltä sitäkin selvemmin. Ne joiden kukkaroon kriisi iskee työttömyytenä ovat tietenkin nyt ahtaalla. Eikä käy kauheasti kateeksi kreikkalaisia eikä espanjalaisiakaaan. Itsepä ovat pelanneet itsensä tähän jamaan, mutta ei taida varsinaisesti olla kansalaisten syy. Johtoportaan korruptiokäytäntöihin pitäisi ensiksi puuttua. Pohjimmiltaan on kyse moraalista ja arvoista. Kirjoitin näistä kaksi viimeistä kolumnia Seurakuntalainen.fi -sivuston blogiini.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s