Tulemmeko ehjiksi

Kirjoitin juuri blogiini http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/eeron_blogi/627/ehja-ehjempi-ehjin  eheytymisestä. En toista sitä tässä, käykää lukemassa Seurakuntalaisesta. Sanon siinä, että kyllä erilaiset terapiat ovat hyödyllisiä ja voivat eheyttää rikkinäistä ihmistä, mutta ihan täydellisestä eheydestä ei kannata haaveilla. Pettyy vain. Sitä paitsi on vielä sellainen tekijä kuin perisynti. Siihen ovat toiset lääkkeet, mutta sekään ei lähde ikinä kokonaan pois. Paitsi sitten perillä.

Ollaan menossa juhannukseksi Vivamoon. Hieno paikka keskikesän juhlaan ja hyvää hengellistä ohjelmaa. Hengelliset kesäjuhlat ovat muutoinkin virkistävä kokemus. Niiden pitkä sarja huipentuu elokuussa Hengellisille syventymispäiville. Siis kaikki Hesaan 23.-26.8.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s