Taivaallinen tietovuoto

Arkistot olivat olleet salaisina seitsemänsataa vuotta. Nyt taivaallisten puolustusvoimien tiedotusosasto päätti yllättäen julkaista ne. Muuttuiko maan turvallisuuspoliittinen tilanne peruuttamattomasti? Kyllä, juuri näin tapahtui.

Kaikki asianomaiset viranomaiset huolestuivat asiasta ja lähdesuojaa yritettiin avata. Kun se ei onnistunut, tietoja pyrittiin järjestelmällisesti tuhoamaan. Maan korkein johtokin puuttui asiaan. Myös kirkollinen eliitti selvitti lähteiden alkuperää ja huomasi, että salaisissa tiedoissa oli todellakin koko maan tulevaisuutta koskevaa aineistoa. Se pyrki kuitenkin vähättelemään uhan suuruutta, vaikka ulkomailta tullut delegaatiokin oli saanut asiasta vihiä. Kirkon johto ei pitänyt asiaa minään, mutta ylin valtion koneisto pantiin kuitenkin eliminoimaan mahdollinen todistusaineisto raskaimmalla mahdollisella tavalla.

Mutta miten maan turvallisuuspoliittinen tila muuttui? Jos tarkkoja ollaan, niin muutoksella oli jopa globaalit vaikutukset. Mikään ei ollut enää niin kuin ennen. Myöhemmin jopa ajanlaskussa huomioitiin tämä muutos ja alettiin puhua tapahtumista ennen tätä tietovuotoa ja tapahtumista sen jälkeen. Kaikki tämä liittyi juuri turvallisuuteen. Turvallisuuden lisääntyminen nimittäin oli aivan silmiinpistävää.

Ennen näitä kohtalokkaita päiviä pelko oli hyvin yleistä. Edelleenkin siellä missä tämän salaisuuden murtamista ei tunneta, on paljon pelkoja, ja ihmiset turvautuvat erilaisiin keinotekoisiin pelon lievityskeinoihin. Sikäli kuin tieto salaisuuden paljastumisesta leviää, ihmiset tulevat levollisiksi ja heidän luottamuksensa tulevaisuuteen lisääntyy. Niinpä onkin alettu puhua jopa tietovuodon aiheuttamasta ilosanomasta. Sitä on pyritty aktiivisesti levittämään ja kirkon eliittikin on siinä innokkaasti mukana. Jotkut tosin edelleen pitävät kaikkien yksityiskohtien avaamista arveluttavana. Uuden tiedon paine on kuitenkin järisyttävä ja se raivaa tietään etenkin siellä, missä se aiemmin oli täysin tuntematon.

Nyt onkin aika arvioida kyseisen vuodon merkitystä. Taivaalliset puolustusvoimat olivat jostain syystä päättäneet avata arkistot ensin journalisteille, joita pidettiin toisen luokan kansalaisina. Kun nämä kertoivat asian eteenpäin, se herätti heti epäilyksiä, koska lähdesuojan pelättiin samalla murtuvan. Pelot olivat kuitenkin ennen aikaisia, sillä vähitellen kävi selväksi, etä hanketta oli valmisteltu jo vuosituhansien ajan, itse asiassa maailman perustamisesta lähtien. Se oli ollut hyvin tiedossa kansan syvien rivien parissa. Maan ja kirkon johto joiden nimenomaan olisi pitänyt olla parhaiten informoituja, olivat hukanneet totuuden ja aika ajoin sen julkituloa kiivaasti vastustaneet.

Nyt kun tietoa on levitetty kahdentuhannen vuoden ajan, voidaan todeta, että onneksi sitä ei tuolloin alkuajan kriiseissä saatu tukahdutettua. Niinpä tuon tietovuodon suuri juhla on jälleen käsillä ja koko maailma yhtyy siihen. Kaikki osaavat laskea ajanlaskun noista päivistä ja niistä on kirjoitettu lauluja enemmän kuin mistään muusta aiheesta koko maailmassa. Siis nyt yhdessä laulamaan maailman suurimmasta julkitulleesta salaisuudesta.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s