Hauskoja nämä tansanialaiset

Välillä kulttuurierot naurattavat, välillä ottavat päähän. Tässä uusin juttu. Autoni rekisterikilpi oli vioittunut. Kun näytin sitä merkkihuollossa, pojat sanoivat, että he tekevät uuden – niin kuin sitten tekivätkin. Kilpi näytti ihan alkuperäiseltä,vaikka siinä numerot eivät olleet kohokirjaimina. Kerran sitten poliisi pysäytti muusta syystä, mutta huomattuaan  kilven sanoi, että se on laiton ja että minun on hankittava heti uusi verovirastosta. Jos en hankkisi, ottaisivat auton, kunnes kilpi oli vaihdettu. Menin siis virastoon ja laitoin asian vireille. Viikon päästä saisin tulla hakemaan. Viikon kuluttua se ei kuitenkaan ollut valmis, pitäisi tulla uudelleen seuraavalla viikolla. Tulin, mutta ei ollut vieläkään. Seuraavalla kerralla viraston herra kysyi, tiedänkö, missä on Sumry-yhtiön bussiaseman toimisto. Kilven saa hakea sieltä. Ja niinpä sitten vähän epäluuloisena menin ruuhkaisen linja-autoaseman yhden liikennöitsijän pieneen koppiin, jonka nurkassa oli resuinen pahvilaatikko täynnä auton rekisterikilpiä. Siellä oli minunkin uusi, virallinen kilpeni. Nyt kelpaa sitten taas ajella – kunnes poliisi seuraavan kerran keksii jotain.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s