Epäilyksen siemen

Kääk, juuri julkaistu sensaatiomainen löytö Mirjamin, Kaifaan pojantyttären ossuarista saattaa sittenkin olla väärennös. Juuri kun maailmalla vakuuteltiin – ja minäkin – sen aitoutta. Tänä aamuna sain luotettavalta taholta Israelin museovirastosta (IAA) tiedon, että epäilyksen siemen on herätetty ja mikä inhottavinta, että IAA olisi sotkeutunut väärentämiseen. Toistaiseksi siis tästä löydöstä on kerrottava hiukan suu supussa ja odotettava asioiden varmistumista puoleen tai toiseen.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s