Viimeiset oppitunnit

”Et kai vielä lopullisesti lähde?” ”Me rukoilemme Jumalaa, että tulisit vielä takaisin”, he sanovat. Se tuntuu hyvältä – ja pahalta. Ehkäpä he ovat tarvinneet minua. Kiittelivät että olen aina ollut paikalla ajoissa (tansanialaiset opettajat eivät ole), että vaikka olen ulkomaalainen, ymmärtävät kieltäni (amerikkalaiset ovat joskus käsittämättömiä), että olen ollut ystävällinen ja olemme kuin samaa perhettä (täkäläiset joskus pompottavat ja nolaavat opiskelijoita) ja että ovat oppineet paljon (sitä vartenhan tänne on tultu).

Toiset saavat tästä jatkaa.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s