Minäkö kirjailija?

Minua tituleerataan joskus kirjailijaksi. Itse en käytä sitä nimitystä. Olen kyllä kirjoittanut yli 30 kirjaa. Enemmän kuin Kjell Westö ja hän on kirjailija. Mielestäni fiktiivistä kaunokirjallisuutta kirjoittava on kirjailija, kenties myös se joka kirjoittaa tietokirjoja. Kuulun kyllä Suomen Tietokirjailijat ry:hyn ja olen saanut sieltä useita apurahoja. Silti pidän itseäni enemmänkin kirjoittajana.

Hei, mutta nyt keksin, minua voisi kutsua esseistiksi, sillä juuri ilmestyneen kirjani alaotsikko on Esseitä Raamatun johtajista. Se on jo kolmas tässä essee-sarjassa. Esseistikin on silti vähän liian hieno titteli, melkein kuin kirjailija. Miten olis kynäilijä? Tosin kirjoitan läppärillä joten ehkä näpyttelijä tai kenties läppäröitsijä.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s