Miesten saunassa

Istuttiin lauteilla, joukko toisilleen tuntemattomia miehiä. Puhuttiin säästä. Jokaisella oli mielipide. On ollut hellettä, mutta luvassa on viileämpää. Ukkoset ovat olleet rajuja. Yksi oli Jyväskylästä. Jyväskylän suurajot olivat juuri menossa. Pohdittiin, saako Latvala Loebin kiinni. Joka tapauksessa suomalaiset ovat hyviä rallikuskeja. Sanoin sitten, että on mukava olla saunassa, kun olen juuri tullut Afrikasta, eikä siellä ollut saunoja. Sen jälkeen kukaan ei puhunut enää mitään.

Siirryttiin liian kauas, tuntemattomaan. Olisi liian monta tabua puhuttavaksi. Olinko kenties lähetyssaarnaaja? Jospa ryhdyn käännyttämään heitä? Vai puolsinko maahanmuuttajien ryntäystä Suomeen? Parempi vaieta ja häipyä pikkuhiljaa lauteilta.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s