Syksyllä tiedossa hieno Israelin-matka!

Raamattu- ja hiljentymismatka Israeliin ja Palestiinalaisalueelle 25.10.-1.11.2015

Matkanjohtajina teol. tri, arkeologi Eero Junkkaala ja professori Atte Korhola

Matkalla kuljetaan Jeesuksen jalanjäljissä ja Vanhan testamentin tärkeillä tapahtumapaikoilla. Erityispiirteenä on perehtyminen Israelin historiaan, maantieteeseen ja arkeologiaan. Päivittäin syvennytään myös Jumalan sanan tutkimiseen ja rukoukseen.

Matka alkuosa asutaan Tiberiaksessa Gennesaretinjärven rannalla Ron Beach -hotellissa ja loppuosa Jerusalemissa Leonardo-hotellissa. Joka päivä tehdään bussiretki useisiin raamatullisiin kohteisiin. Matkalla käydään kaikissa Jeesuksen elämän tärkeissä kaupungeissa Nasaretissa, Betlehemissä ja Kapernaumissa. Myös vuorisaarnan vuori sekä Jerusalemin pyhät paikat kuuluvat matkaohjelmaan. Vanhan testamentin tärkeitä kohteita ovat mm. Hasor ja Dan. Lisäksi käydään juutalaisvainojen museossa, Yad Vashemissa sekä Israel-museossa. Kuolleenmeren uinti ja nousu Masadan vuorelle kuuluvat myös ohjelmaan. Matkalla tavataan arabikristittyjä ja messiaanisia juutalaisia.

Matka tehdään Finnairin suorilla lennoilla ja sen perushinta on 1399 euroa (sis. puolihoidon). Lisäksi hintaan tulee noin 300 euron suuruinen retkipaketti. Teknisenä järjestäjänä on Toiviomatkat

Lisätietoja ja ilmoittautuminen matkanjohtajille: Eero Junkkaala, eero.junkkaala@sro.fi, p. 050 583 6047 ja Atte Korhola, atte.korhola@helsinki.fi, p. 040 536 0357.

Kategoria(t): Luokittelemattomat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s